Головне

Хопікнс: Ковальов заслужив, щоб усі, хто пишуть про бокс, поважали його

10.11.2014 16:03 255 0

Американець Бернард Хопкінс (55-7-2, 32 КО), який 9 листопада втратив два своїх титули IBF і WBA (Super) в напівважкій вазі в поєдинку проти росіянина Сергія Ковальова (26-0-1, 23 КО), заявив, що російський "Руйнівник" є достойним кандидатом на звання "боксер року".

"Я визнаю реальність. Я був в ринзі з безліччю чудових боксерів від часів середньої ваги до сьогоднішнього дня. Сергій - це реальна справа. Не має значення, звідки він - з США чи Росії. Ви повинні поважати цю людину. Я поважаю його, і я впевнений, що він поважає мене. Сьогодні він був краще за мене, і це вже незаперечно.

Він заслужив, щоб усі, хто пишуть про бокс, поважали його. І ось, що я скажу, стоячи перед вами всіма. Я не знаю, як складуться такі пару місяців, але Ковальов - серйозний кандидат на звання "боксер року". Голосувати будете ви, але така моя думка. Знаєте, чому? Я вважаю, що ніхто ще так не бився проти мене, як він.

Він був розумний і терплячий. Він не проявив емоцій, хоча я намагався з нього їх витягнути, і це було частина стратегії спочатку. Він може тривалий час захищати свої титули. Як довго він захоче залишатися і захищати свої пояси, залежить від нього." - , - цитує Хопкінса 24boxing.com.ua з посиланням на BoxingScene.com.

Коментарі ()