Головне

Ковальов переміг Бернарда Хопкінса

09.11.2014 09:16 350 0

Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі росіянин Сєргєй Ковальов додав до своєї колекції чемпіонських поясів ще й пояси WBA та IBF, відібравши їх в 49-річної легенди боксу американця Бернарда Хопкінса.

Вже в першому раунді Ковальов відправив Хопкінса в нокадун, хоча цей нокдаун був неважким – Хопкінс дуже швидко встав і зовсім не виглядав пошкодженим. Всі наступні раунди аж до сьомого Ковальов виграв завдяки значно вищій активності, Хопкінс же запам’ятався в цих раундах хіба що своїм захистом, хоча й при цьому він час від часу пропускав.

Сьомий раунд був найкращим раундом Хопкінса у цьому бою – йому вдалося провести кілька хороших ударів, один з яких навіть трохи потряс Ковальова, однак вже в наступному раунді росіянин потряс його важким ударом правою.

Надалі бій проходив знову ж таки під диктовку більш активного Ковальова аж до дванадцятого раунду, в якому Хопкінсу спочатку вдалося провести кілька хороших ударів, але потім ініціативою міцно заволодів Ковальов, який в останні дві хвилини намагався щосили нокаутувати Бернарда.

Останню хвилину бою втомлений Хопкінс пропускав майже все, що в нього летіло, але міцне підборіддя й цього разу не підвело ветерана, якому за два місяці виповниться 50 – він вистояв.

По закінченню бою всі троє суддів віддали Ковальову перемогу з рахунком 120:107, 120:107 та 120:106.

Коментарі ()