Головне

Джо Кортес: Головкін перевершить Кличків

05.11.2014 09:42 332 0

Відомий рефері Джо Кортес вважає, що у чемпіона світу в середній вазі за версіями WBA (Super), IBO і WBC (Interim) Геннадія Головкіна (31-0, 28 КО) є шанс затьмарити українських братів Кличків.

Нагадаємо, що 19 жовтня Геннадій Головкін у другому раунді нокаутував мексиканця Марко Антоніо Рубіо (59-7-1, 51 КО) захистивши таким чином титули чемпіона світу за версіями WBA (Super) і IBO в середній вазі і відвоювавши у Рубіо пояс тимчасового чемпіона WBC.

"Геннадій Головкін дуже хороший боєць. Він висхідна зірка. У нього все таланти, він може вдарити, може боксувати, має хороший захист. Я б хотів побачити його бій з Мігелем Котто або Саулем Альваресом, з кимось із цих двох хлопців.

Незважаючи на те, що Головкін є одним з найсильніших бійців, у нього поки мало визнання в США. Він нагадує мені братів Кличко, які билися в США, а їх мало хто дивився, так як вони не були досить популярні в США. Але, я думаю, що Головкін перевершить братів Кличко, бо він завжди йде в бій. Цей хлопець робить багато дій на рингу, він приносить "екшн". Досить скоро ви побачите, що його ім'я стане одним з найбільших в боксі. Наступного року всі розмови будуть тільки про Головкіна ", - цитує Кортеса 24boxing.com.ua.

Коментарі ()