Головне

Ще один українець Роман Головащенко долучився до учасників проекту APB

21.10.2014 15:10 669 0

Український важковаговик Роман Головащенко стане п’ятим учасником від України у новоствореному проекті Міжнародної боксерської Асоціації - AIBA Pro Boxing.

Про це повідомив координатор проекту APB в Україні Дмитро Гайструк, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

"Ми раді сповістити, що до змагань APB долучається ще один українець - Роман Головащенко. Свій перший бій на змаганнях Роман проведе вже найближчої п’ятниці в Італії. Він був резервним боксером у ваговій категорії до 91 кг, а внаслідок травми болгарина Тервела Пулєва, нашому боксеру був наданий шанс виступити у змаганнях APB", - сказав він.

Дебютний поєдинок у змаганнях AIBA Pro Boxing Роман Головащенко проведе 24 жовтня проти титулованого італійця, чинного чемпіона світу з боксу та срібного призера Олімпійських ігор у Лондоні - Клементе Руссо.

Роман (13-1, 11 КО) розпочав виступи на професійному ринзі з 2007 року. За цей час здобув два чемпіонські пояси: пояс чемпіона світу за версією GBC та титул інтерконтинентального чемпіона світу за версією IBO. У 2010 році Роман провів захист обох поясів.

Нагадаємо, попередньо до числа учасників проекту APB увійшли чотири українські боксери: Сергій Вервейко, Денис Лазарєв, В’ячеслав Кісліцин, Дмитро Митрофанов.

Коментарі ()