Головне

Біденко допоможе Такамі побити Повєткіна

21.10.2014 11:16 487 0

Український боксер Тарас Біденко допомагає супернику росіянина Олександра Повєткіна (27-1-0, 19 КО), Карлосу Такамі (30-1-1, 23 КО) готуватися до бою, який відбудеться 24 жовтня в Москві.

Востаннє Біденко виходив у ринг 20 квітня 2013 проти поляка Артуроа Шпільки. Тоді поєдинок протривав лише один раунд. На другий українець не вийшов, пояснивши це травмою коліна.

"Моя кар'єра завершилася. На цей раз остаточно і слава богу. Хочеться зберегти залишився здоров'я і пожити для сім'ї, а не для спорту. Амбіцій в боксі ніяких більше немає. Додам також, що за час боксерської кар'єри отримував травми, для заліковування яких, вимагалося оперативне втручання. Зовсім не хочеться, щоб це повторювалося знову .

Судити про Повєткіна я не можу зовсім, бо бачив тільки пару його боїв по телевізору і все. Що стосується Такама, то знайти його слабкі сторони, в силу моєї непідготовленості і деяких проблем зі здоров'ям, було не так вже й просто, тим більше, що Такам - боксер дуже хороший. Класичне слабке місце темношкірих боксерів - це їх живіт, плюс, включивши ноги і почавши рухатися, я змусив його промахуватися і, відповідно, опинятися в невигідних положеннях.", - цитує Біденка портал AKBOXING.RU.

Коментарі ()