Головне

Усик нокаутував Брюєра на Арені-Львів

04.10.2014 23:48 560 0
Усик нокаутував Брюєра на Арені-Львів

Українець Олександр Усик виграв титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. У двобої на Арені-Львів у суботу, 4 жовтня, Усик у сьомому раунді нокаутував південноафриканця Деніеля Брюєра.

З першого раунду Усик захопив ініціативу і розпочав побиття свого суперника. В українця проходили майже усі комбінації, які він вивчив у боксі, але його суперник тривалий час переносив ці удари. Інколи Брюєру вдавалося навіть викинути один-два удари. Вже після п`ятого раунду обличчя Брюєра зазнало відчутної деформації і він все тяжче переносив побиття.

Закінчилося все у сьомому раунді. Брюер дозволив собі попіжонити з опущеними руками і після бокового лівою від Усика впав на підлогу рингу. Суддя фіксує нокаут.

Після бою Усик заявив, що Брюер нічим його не здивував.

"Нокаут сам прийшов. Тренери мені казали, що не варто гнатися за нокаутом, а вигравати кожний раунд і нокаут сам прийде. Так і сталося. Брюєр мене ніяк не здивував. Він опускав руки і був провакатором, але я на це не вівся. Дякую усім уболівальникам, це було круто, - сказав Усик в коментарі на телеканалі Інтер.

Для Усика ця перемога стала п`ятою на професійному ринзі. 

Коментарі ()