Головне

Тренер Глазкова: В українця хороший джеб, але він був поодиноким

07.08.2014 21:53 307 0

Деррік Сантос, тренер, що увійшов у штаб українського супертяжа В'ячеслава Глазкова (17-0-1, 11 КО), розповів про нові напрацювання із боксером. Свої домашні заготовки Глазков може перевірити у суботньому поєдинку із Дерріком Россі (29-8, 14 КО).

"Один момент, який ми відзначили, переглядаючи його (В'ячеслава Глазкова - прим. Ред.) Минулі бої, це те, що він викидає багато хороших одиночних ударів. У нього хороший джеб, але він був поодиноким. Глазков швидкий, моторний і пластичний, добре уникає ударів. Саме тому ми вирішили, що будемо ставити йому серійну роботу - щоб він бив комбінації, саме за рахунок цього він буде перемагати.

Ти своїх супротивників перебоксуєш, перехитриш і переможеш, не забуваючи про джеб при цьому. Такий план. Ми взялися за нього серйозно і почали ставити його в жорсткі спаринги, не даючи ніяких послаблень. Cпочатку на спарингах він бив одиночні удари, двійки-трійки, але коли він почав працювати серійно, то почав виносити з рингу своїх спаринг-партнерів. Прогрес в наявності". - цитує Сантоса 24boxing.com.ua з посиланнням на boxingtv.ru.

Коментарі ()