Головне

Кличко: "Я з нетерпінням чекаю поєдинку з Леапаї і думаю, що це буде видовищний бій"

12.04.2014 12:32 531 0

Алекс Леапаї не схожий на типового претендента, він сильний фізично від природи і використовує це в рингу.

Про це заявив чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко, який інтерв'ю BoxRec News поділився своїми очікуваннями від бою з австралійцем Алексом Леапаї, який відбудеться 26 квітня в Німеччині .

"Алекс здивував багатьох в поєдинку з Бойцовим. Очікувалося, що моїм суперником стане Бойцов, але він програв і програв цілком заслужено. Я дивився цей бій і можу сказати, що Алекс відмінно впорався зі своєю роботою", - зазначив він.

"Алекс Леапаї не схожий на типового претендента. Він дуже сильний фізично від природи і використовує це в рингу, це і приносить йому успіх", - зауважив Кличко.

На думку Володимира, бій з Леапаї буде видовищним.

"Я з нетерпінням чекаю поєдинку з Леапаї і думаю, що це буде видовищний бій. Я знаю, що люди говорять про Леапаї, що вони вважають його беззаперечним андердогом в цьому бою, але я не думаю, що він настільки легкий суперник, як вважають інші", - міркує Кличко.

"Я думаю, що він дасть мені хороший бій. Я не збираюся недооцінювати Алекса Леапаї", - наводить слова українця boxingnews.com.uа.

Коментарі ()