Головне

Матч "Українських отаманів" з "Алжирськими пустельними яструбами" скасовано

27.02.2014 08:43 760 0

Матчеву зустріч десятого кола Всесвітньої серії боксу, яка мала відбутися 28 лютого в столичному Палаці спорту, між "Українськими отаманами" та "Алжирськими пустельними яструбами" відмінено.

Про це йдеться в офіційному зверненні керівництва Всесвітньої серії боксу до клубів-учасників.

"У зв'язку з виниклими адміністративними та логістичними труднощами, організація та проведення матчевої зустрічі між "Українськими отаманами" та "Алжирськими пустельними яструбами" 28 лютого, як це було заплановано календарем змагань, є неможливою. У зв'язку з цим, а також враховуючи той факт, що групова стадія змагань фактично підійшла до кінця, перенесення матчу на більш пізню дату також неможливо", - йдеться у заяві.

В зв’язку з тим, що дана зміна календарного плану суттєво вплинула на загальну картину змагань Всесвітньої серії боксу, а також може відбитися на турнірному розташуванні обох команд, керівництвом WSB буде прийнято рішення стосовно застосування штрафних санкцій. Якими будуть ці санкції буде вирішено на засіданні правління WSB.  Більш детальна інформація буде оголошена відразу після його завершення", - цитує організацію boxingnews.com.ua.

Як відомо, раніше через події в країні було скасовано старт футбольного чемпіонату УПЛ.

Коментарі ()