Головне

Пулєв побив Абеля, Бремер виграв пояс WBA

15.12.2013 10:41 452 0

У Німеччині екс-чемпіон світу Юрген Бремер (42-2, 31 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Маркусом Олівейрою (25-1-1, 20 КО) і завоював титул чемпіона WBA у напівважкому дивізіоні.

Бремер домінував у більшості раундів, особливо це стало помітно у другій половині бою.

У 7-му раунді Юрген мав кілька хороших моментів, а у десятому зумів відправити Олівейру у нокдаун.

11 раунд знову був за Бремером, проте в останньому Олівейра кинув всі свої сили у пошуках нокауту, і Юргену не без зусиль вдалося дожити до фінального гонгу.

У підсумку, рахунок на суддівських записках був 115:112, 117:110, 117:110 на користь Бремера.

Обов'язковий претендент на титул чемпіона IBF у суперважкій дивізіоні Кубрат Пулєв (19-0, 10 КО) здобув дострокову перемогу у четвертому раунді над Джої Абелем (29-7, 28 КО).

Пулєв почав бій традиційно, переважно працюючи лівим джебом. Абель намагався дістати болгарина хаотичними "серпами", але всі його удари приходилися у повітря.

Однак, несподівано для всіх Абель зумів дістати Пулєва, і болгарин опинився у нокдауні. Оговтавшись, Кубрат тут же реабілітував себе, відправивши Абеля на підлогу рингу ударом у тулуб.

Після цього Кубрат ще двічі відправляв Абеля на підлогу, у результаті чого американець не вийшов на п'ятий раунд, передає gorodokboxing.com.

Нагадаємо, що в останньому поєдинку Пулєв здобув перемогу над Тоні Томпсоном.

Коментарі ()