Головне

Стіверн: Готовий ризикнути у бою з Кличком

09.11.2013 13:06 260 0

Обов'язковий претендент на титул чемпіона WBC в суперважкому дивізіоні Джермейн Стіверн готовий крупно ризикнути заради перемоги у бою з чемпіоном Віталієм Кличком.

"Я не роблю знижок на вік Віталіяю Я щодня займаюся в залі і повністю готовий. Якщо це бій відбудеться, то він стане справді значимою подією для усієї історії боксу.

Що може бути краще бою чемпіона і претендента номер один? Я збираюся зробити те, що інші бійці робити не наважувалися, а саме ризикнути.

Я дивився чотири з п'яти останніх боїв Віталія, усі його суперники жахливо боялися йти вперед, або просто були не у формі. Я просто маю бути розумніший їх. Я не збираюся ризикувати не виправдано, а планую йти в атаку з чітким усвідомленням справи.  Усі успішні бої, навіть на любительському ринзі я провів проти високих і потужних хлопців, так що габарити Кличка не стануть для мене проблемою. Мене не хвилює, коли відбудеться бій.

Це мрія битися за титул чемпіона світу. Я більше не бачу нікого, хто б міг доставити Віталієві проблеми або побити його. Я вірю в те, що тільки я один можу це зробити",- цитує Стіверна sportbox з посиланням на boxingscene.

Нагадаємо, що поки взагалі не відомо чи відбудеться бій Кличко - Стіверн, оскільки українець ще не вирішив, чи буде продовжувати кар`єру боксера. 

Коментарі ()