Головне

Стіверн: "Ніхто крім мене не зможе скласти Віталію серйозну конкуренцію"

08.11.2013 10:36 329 0

Відправившись на щорічний Конгрес WBC в Бангкок (Таїланд), перший номер рейтингу в суперважкій вазі канадець Бермейн Стіверн (23-1-1 , 20 КО) зарядився позитивом.

Замість обурення тривалим очікуванням бою з діючим чемпіоном Віталієм Кличком (45-2 , 41 КО), Стіверн поміркував про свої шанси в такому поєдинку .

"Я не ставлюся до Віталія з недооцінкою через його вік. Я щодня працюю в залі і перебуваю в стані постійної готовності. Коли б не відбувся наш бій , він стане пам'ятним для боксу", - зазначив він.

"Що може бути краще, ніж поєдинок чемпіона і першого претендента? Я вийду в ринг у повній боєготовності, і це буде справжнє видовище!", - заявив Стіверн.

Бермейн запевнив, що зробить те, чого не робили інші бійці - скористається шансом.

"Я дивився чотири останні бої Віталія - його суперники завжди або бояться, або не в формі. Я ж буду працювати розумніше і старанніше", - зауважив боксер.

"Мені все одно, коли відбудеться бій. Я завжди мріяв битися за титул чемпіона світу і завжди добивався успіху в поєдинках з високими хлопцями. Ніхто крім мене не зможе скласти Віталію серйозну конкуренцію", - підсумував Стіверн, слова якого наводить vringe.com.

Коментарі ()