Головне

Володимир Кличко проведе наступний бій 8 березня

31.10.2013 12:41 890 0

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко може провести необов'язковий захист титулів у Німеччині.

На ринг Кличко-молодший повернеться 8 березня 2014 року.

Швидше за все, поєдинок відбудеться в Німеччині. Володимир хотів би провести бій у США, але цьому заважає комерційний момент.

Основний телепартнер братів Кличків, телеканал RTL, купує права на бої Віталія та Володимира в середньому за 3 мільйони євро.

Якщо ж українці проводять свої поєдинки в США, то, RTL виплачує за телеправа 1 мільйон євро, плюс якийсь з американських телеканалів повинен покрити різницю в 2 мільйони євро.

Що ж стосується суперника Володимира в поєдинку 8 березня, у нього є великий вибір.

Це буде вільний захист титулу. Українець зможе вибрати в опоненти будь-якого боксера, що входить до Топ-15 рейтингів світових боксерських організацій, в яких Володимир є чемпіоном, пише vz.ua.

Нагадаємо, Володимир Кличко вже проводив бій 8 березня - у 2003 році в німецькому Ганновері українець вельми несподівано був нокаутований у другому раунді нині покійним південноафриканцем Коррі Сандерсом.

Нагадаємо, у своєму останньому бою Володимир Кличко в 12-раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна за очками і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Коментарі ()