Головне

Бойцов – перший претендент на титул Володимира Кличка

18.07.2013 10:28 579 0

17 липня Всесвітня боксерська організація (WBO) оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх вагових категоріях.

Особливо цікаві зміни відбулися у надважкій вазі, де чемпіоном світу за версією WBO є українець Володимир Кличко.

Доволі несподівано з рейтингу WBO було виключено фінського супертяжа Роберта Хеленіуса, який до цього займав першу сходинку рейтингу.

Після поразки від Сета Мітчелла вибув з рейтингу і американець Джонатон Бенкс. В той же час, значно покращили свої позиції в рейтингу WBO росіянин Дєніс Бойцов, який піднявся з третього на перший рядок рейтингу, та канадець Бермейн Стіверн, який з п’ятої піднявся на другу позицію.

Також звертає на себе увагу включення до рейтингу WBO росіянина Алєксандра Повєткіна, який володіє титулом "регулярного" чемпіона WBA. Раніше "регулярних" чемпіонів WBA, не дивлячись на всю "картонність" їхніх титулів, інші три провідні організації не включали до своїх рейтингів, але Повєткіна включили.

Зазначимо, що включення до рейтингу неможливе без запитів представників боксера, тому, здається, промоутери Повєткіна впевнені, що він або програє Володимиру Кличку, або втретє відмовиться від бою з українцем, і його позбавлять титулу "регулярного" чемпіона WBA, пише boxingnews.com.ua.

Топ-15 рейтингу WBO в надважкій вазі виглядає наступним чином:

Чемпіон: Володимир Кличко

Денис Бойцов
Бермейн Стіверн
Девід Хей
Алєксандр Повєткін
Тайсон Ф’юрі
Деонтей Вайлдер
Луїс Ортіс
Сет Мітчелл
Алекс Леапаї
Крістіан Хаммер
Кубрат Пулєв
Джо Хенкс
Браянт Дженнінгс
Малік Скотт
Енді Руїз

Коментарі ()