Головне

Сет Мітчелл переміг Джонатона Бенкса

23.06.2013 10:46 365 0

Американський супертяж Сет Мітчелл взяв реванш у свого співвітчизника Джонатона Бенкса за поразку нокаутом семимісячної давнини, перемігши його одноголосним рішенням суддів.

Обидва боксери почали бій доволі обережно, хоча Мітчелл був активнішим у першому раунді. А вже в другому він відправив Бенкса в нокдаун, хоча цей нокдаун був доволі сумнівним.

Правий аперкот Мітчелла пройшов чисто, але правий боковий влучив у потилицю Бенксу. Як би там не було, але рефері відрахував нокдаун, і Мітчелл виграв цей раунд з рахунком 10:8.

В третьому раунді ледь не повторилася історія першого бою – Бенкс спіймав Мітчелла контрударом, сильно потрясши Сета.

У Джонатона було достатньо часу, щоб добити свого опонента, але Мітчелл якимось дивом протримався до кінця раунду. Двоє з трьох суддів віддали цей раунд Джонатону Бенксу з рахунком 10:8.

Після цього Бенкс потрясав Мітчелла ще двічі – в четвертому та восьмому раундах, але весь інший час Джонатон практично нічого не робив – він був дуже пасивним, і Мітчелл вигравав раунди за рахунок вищої активності.

По закінченню бою всі троє суддів віддали перемогу Сету Мітчеллу з рахунком 115:112, 114:112 та 117:109, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()