Головне

Чарр вирішив, що Кличко три роки уникає бою з Хеєм

14.05.2013 11:31 461 0

Екс-претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі німець сирійського походження Мануель Чарр розраховує, що перемога над британцем Девідом Хеєм допоможе йому отримати реванш проти чемпіона WBC українця Віталія Кличка.

Нагадаємо, 28-річний німець сирійського походження програв Віталію у вересні минулого року в результаті розсічення і зупинки поєдинку.

"До бою з Віталієм, вважав його найкращим у світі супертяжем. Але моя думка змінилася після нашого поєдинку. Поважаю Кличків за їх спортивні досягнення, вони обидва можуть претендувати на місце в Залі боксерської слави, але я знаю міг би перемогти Віталія, якби наш бій не зупинили.

Віталій знав, що не зможе мене побити, тому лікар і зупинив поєдинок. Віталій не хоче битися з Хеєм і не хоче знову виходити проти мене. Але, якщо він справжній чемпіон, то повинен битися з переможцем нашого протистояння. Хей три роки викликав Віталія на бій, а той від нього бігав. Я не дозволю Віталієві робити те ж саме зі мною. Хочу нокаутувати Хея і отримати реванш з Кличко", - цитує Чарра sportbox з посиланням на Sky Sports.
 
Нагадаємо, що поєдинок Хей-Чарр відбудеться 29 червня в Манчестері.

Коментарі ()