Головне

Відразу два українські боксери битимуться за титули чемпіонів світу

27.03.2013 13:51 466 0

Клуб Степана Леонідовича Черновецького "Elite Boxing Promotion" поповнився двома інтернаціональними чемпіонами. 21-го березня відбувся черговий турнір з професійного боксу світового рівня організований "Elite Boxing".

Головною подією вечора став інтригуючий поєдинок за титул інтернаціонального чемпіона WBC у першій напівсередній вазі між представником "Elite Boxing" Віктором Постолом (22-0, 10 нокаутів) і топовим американським боксером Генрі Ланді (22-3-1, 11 нокаутів).

Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув боксер компанії "Elite Boxing Promotion" Віктор Постол, ставши інтернаціональним чемпіоном WBC.

29-річний Постол не знає поразок на професійному рингу, займає 3-й рядок світового рейтингу WBC. Його ровесник Ланді, що влаштувався у цьому рейтингу на 9-й позиції, чудово відомий заокеанським любителям боксу, так як 10 його боїв транслювалися в прямому ефірі на загальнонаціональному американському ТБ. Боксер із США став найбільш високорейтинговим і небезпечним суперником у професійній кар'єрі українця.

У рамках цього ж боксерського шоу відбувся титульний бій за участю іншого провідного боксера "Elite Boxing" - 90-кілограмового українського нокаутера Дмитра Кучера (20-0, 15 КО) який займає топові позиції в світових рейтингах трьох з чотирьох провідних організацій (WBC № 4 , IBF № 6 і WBO № 13).

Дмитро Кучер (21-0, 15 КО) здобув розгромну перемогу за очками над Хуліо Сезаром Дос Сантосом (22-2, 20 КО) ставши інтернаціональним чемпіоном WBC у важкій вазі.

Боксери компанії Степана Леонідовича Черновецького знаходяться в одному кроці від боїв за титули чемпіонів світу у своїх вагових категоріях і керівництво "Elite Boxing Promotion" планує найближчим часом почати переговори по організації таких боїв.

Марат Кулумбегов (10-0-1, 6 КО) здобув важку, але заслужену перемогу над Михайлом Криніциним (11-3-2, 7 КО). Рахунок після восьми раундів: 80-72, 78-74 і 78-75.

Олег Малиновський (7-0, 2 КО) також за очками виграв у Жандосов Жетпісбаева (5-5, 2 КО) - 60-54 у всіх суддів. У третьому раунді Малиновський заробив розсічення над лівим оком, яке під кінець зустрічі почало сильно кровоточити і заливати українцеві все обличчя.

 
Коментарі ()