Головне

Малік Скотт: Я найтехнічніший, тому декласую Кличків

01.03.2013 14:05 264 0

Після нічиєї з українцем В'ячеславом Глазковим американець Малік Скотт впевнений, що декласує найкращих супертяжів сучасності - Володимира та Віталія Кличків.

"Результат бою із Глазковим несправедливий, але таке трапляється в боксі. Таке траплялося навіть з великими боксерами, і я вірю, що теж стану одним з великих. Люди нарешті почали віддавати належне моїй майстерності, і це для мене найголовніше. В мене й досі немає поразок, і я не планую програвати в майбутньому", - сказав він.

"Я найтехнічніший супертяж світу, і в плані техніки ніхто навіть не наближається до мене. Всі інші – боксери третього ґатунку порівняно зі мною. Вони тільки вчаться тому, що я навчився ще 10 років тому. Всім іншим є чому у мене повчитися. Я найкращий супертяж планети, і я щиро в це вірю", - запевнив він.

"Я особливий боксер, рідкісно обдарований, і в мене просто неймовірні рефлекси. Я впевнений, що Глазков може прихлопнути будь-кого, кого виставлять проти нього, але цього разу його люди помилилися з вибором суперника. Вони поставили нас в найменший ринг у світі, і я все одно вибив з нього все лайно", - продовжив Скотт.

"Глазков багато чому навчився в бою зі мною, і я впевнений, що на нього чекає яскраве майбутнє, але проти мене він, як і всі інші, був декласований. І якщо Володимир чи Віталій проведуть бій зі мною, я зроблю з ними те ж саме, тільки ще сильніше", - цитує Скотта 24boxing.com.ua.

Коментарі ()