Головне

Матч "Українських отаманів" та "Американських нокаутів" може не відбутися

20.02.2013 20:42 194 0

На середу, 20 лютого, в Сполучених Шатах Америки була запланована офіційна процедура зважування та прес-конференція присвячена матчевій зустірчі дев`ятого кола третього сезону Всесвітньої серії боксу між "Українськими отаманами" та "Американськими нокаутами".

Проте, внаслідок неотримання віз українською командою, українські боксери й досі залишаються в Україні. Таким чином, матчева зустірч між командами опинилася під загрозою зриву.

Дану ситуацію прокоментував генеральний директор "Українських отаманів" Дмиитро Гайструк: "Ми обговорили дану ситуацію з керівництвом WSB, і в залежності від обставин буде прийнято фінальне рішення. В будь-якому випадку матч відбудеться завтра, як і було заплановано, або в найближчий час.

Наша команда, Федерація боксу України, АІBA, керівництво американської команди доклали максимум зусиль, щоб наші боксери вчасно отримали візи. Але ми не можемо впливати на рішення Консульства. Cподіваємось, що матч все ж таки відбудеться в найближчий час і "отамани" знову покажуть гарний бокс", - цитує функціонера сайт ФБУ.

Коментарі ()