Головне

Мейвезер порушив плани Кличка?

20.02.2013 09:43 562 0

Рішення Флойда Мейвезера підписати контракт з телеканалом Showtime серйозно змінює плани Володимира Кличка.

Здавалося б, яке відношення Флойд, який виступає в напівсередній вазі, має до Володимира і його наступного бою? Виявляється, дуже велике – як пише в своїй статті аналітик ESPN Ден Рафаель, ім’я наступного суперника Кличка-молодшого залежало саме від рішення Флойда Мейвезера.

Телеканал НВО планував купити трансляцію бою Володимира Кличко – Браянт Дженнінгс з Німеччини і показати його, причому  в прямому ефірі, тобто, за декілька годин до початку турніру з участю Мейвезера.

Але після того, як Мейвезер несподівано для всіх після багаторічної співпраці з телеканалом НВО, який транслював його останніх 23 поєдинки, перейшов на Showtime, в НВО взагалі відмовились від трансляції будь-яких боксерських поєдинків 5 травня.

Це означає, що наступний бій Володимира Кличка транслюватиме в Америці телеканал EPIX, який платить за трансляцію на порядок менші гроші порівняно з НВО, тому, за інформацією Рафаеля, наступним суперником Володимира Кличка скоріш за все стане італієць Франческо П’янета, який порівняно з Дженнінгсом краще знайомий німецькій публіці, адже майже всі свої бої провів у Німеччині, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()