Головне

Чарр розійшовся, каже, що відправить Кличків на пенсію

15.02.2013 14:25 576 0

Німецький супертяж Мануель Чарр запропонував свою кандидатуру у якості суперника для захисту титулу чемпіона світу Володимиром Кличком, яка запланована на 6 квітня.

В інтерв'ю boxen-heute.de Чарр заявив, що у братів Кличків є його номер телефону, і Володимиру не потрібно нікого шукати, адже може просто прислати контракт, і Мануель його відразу підпише.

"Однак, напевно, у Володимира немає особливого бажання битися зі мною, адже він бачив, що у його старшого брата були проблеми у поєдинку зі мною. Не Віталій переміг мене, а лікар", - сказав він.

"Володимир не такий сильний, як Віталій - ні фізично, ні ментально. Я закінчу його кар'єру. Можливо, після цього я отримаю другий шанс на бій з Віталієм. Якщо я поб'ю Володимира, Віталій, напевно, захоче помститися за поразку брата, так що я готовий!" - розійшовся німець.

Вірить у свого підопічного і новоспечений тренер Мануеля британець Скотт Велч.

"Мануель мені нагадує мене самого. Думаю, я можу допомогти йому своїм досвідом. Він володіє духом воїна, силою волі. У нього є все, щоб стати великим чемпіоном", - цитує його klitschko-brothers.com.

Коментарі ()