Головне

Зауерланд: Чекаю, кого ще Кличко викопає з могили для квітневого бою

01.02.2013 18:31 113 0

Німецький промоутер Калле Зауерланд, що представляє інтереси регулярнго чемпіона WBA в суперважкій вазі росіянина Алєксандра Повєткіна, обурений ситуацією, що виникла навколо поєдинку свого підопічного з абсолютним чемпіоном світу Володимиром Кличком.

Нагадаємо, що Кличку-молодшому федерація дозволила 6 квітня провести добровільний захист. Тільки після цього переможець квітневого бою повинен буде зустрітися з Повєткіним.

"З нетерпінням чекаю, кого ще Кличко викопає з могили для квітневого бою, - пише Зауерланд у своєму мікроблозі. - Мормек, Вах, або відбудеться третій бій Кличка з Тоні Томпсоном? Ця трилогія стане незабутньою!

Думаю, що телеканал HBO зацікавлять платна трансляція реваншу Кличка - Мормек: частина друга, "Помста". Я вже чув, що Віталій називає в якості наступного суперника 51-річного Френка Бруно або 48-річного Гленна Мікрорі.

Останні суперники Кличка просто жахливі: Мормек, Чарр, Томпсон, Вах, Сосновськи... А скільки років Бріггсу? Люїс і Хей - два гідні супротивники за 20 років! Усі інші опоненти були ретельно селекціоновані, або ж пройшли пік своєї кар'єри. Повєткін, Пулєв, Хеленіус знаходяться на вершинах рейтингів, і вони набагато кращі за черговий труп, вибраний Кличком.

Передбачається, що Кличко-молодший вийде в ринг 6 квітня. Якщо командам не вдасться домовитися до позначеного терміну, 18 березня відбудуться промоутерські торги, на яких розподіл гонорару складе 75 на 25 на користь Кличка.
Якщо Володимир програє в квітні, то Повєткін повинен буде зустрітися з переможцем проміжного бою Кличком, і гонорар між ними буде поділений порівну, повідомляє sportbox.

Коментарі ()