Головне

Кличко і Повєткін не домовилися. Попереду торги

17.01.2013 10:40 507 0

Контракт на проведення бою між суперчемпіоном за версією WBA в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком і регулярним чемпіоном WBA Алєксандром Повєткіним у встановлений термін не підписаний, і організатор матчу буде визначений за результатами торгів. 

Про це повідомив менеджер російського боксера Владімір Хрюнов, пише Газета.Ru.

Поєдинок володаря чемпіонських поясів IBF, WBO і WBA Володимира Кличка і обов'язкового претендента Повєткіна за рішенням WBA повинен пройти до 24 лютого 2013 року. 

Промоутери боксерів повинні були до 17 січня врегулювати усі питання з організації матчу.

"Контракт на проведення бою між Алєксандром Повієткіним і Володимиром Кличком на сьогодні не підписаний - очевидно, що нам потрібно готуватися до торгів, - сказав Хрюнов. 

Зараз ми чекаємо рішення WBA з приводу відправленого нами протесту на прохання команди Кличко перенести терміни проведення бою".

Хрюнов сказав, що відповідь WBA "може бути отримана до кінця цього тижня". 

"Консультації між адвокатами тривають, вони велися і цієї ночі, - додав він. 

Але ми вже займаємося і опрацюванням певних аспектів, які дозволять організувати майбутній бій, - ми збираємося заявитися на торги. WBA поки не прийняла офіційного рішення про дату проведення торгів - думаю, що ми спочатку отримаємо відповідь на наш протест. І якщо його задовольнять, то буде призначена дата торгів". 

Коментарі ()