Головне

Сенченко нокаутував Хаттона. Британець сказав, що йде з боксу

25.11.2012 09:14 1000 0

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях 34-річний британець Ріккі Хаттон не зміг успішно повернутися в ринг після більш ніж трирічної відсутності, програвши нокаутом в дев'ятому раунді колишньому чемпіонові світу в напівсередній вазі 35-річному українцю В'ячеславу Сенченку.

Хаттон добре почав бій, проте після четвертого раунду став діяти менш зібрано і почав пропускати багато чистих ударів.

У дев'ятому раунді Сенченко наніс Хаттону потужний лівий крюк в печінку. Британець опустився на підлогу рингу і не зміг встати на ноги до закінчення рахунку рефері, пише allboxing.ru.

На прес-конференції після бою Хаттон заявив, що остаточно залишає ринг.

"Я повинен був зрозуміти, чи зможу я виступати на світовому рівні, і відповідь отримана. Я не можу, - цитує Хаттона Fightnews.com.

"Мені потрібний був ще один бій, щоб побачити, чи здатний я - ні, не здатний. Я не зміг би виступити краще. Будь-який боксер знає, і я знаю, що це усе. Я щасливий сьогодні. Я не думаю про самогубство. Я отримав відповідь, яка була мені потрібна.

Я спробував і отримав результат, і яким би він не був для мене, я маю бути чоловіком і сказати, що це кінець Ріккі Хаттона.
Сьогодні я зрозумів, що нічого не залишилося. Я пряма людина і кажу правду. Я можу подивитися на себе в дзеркало і сказати, що я зробив все, що міг, але відмовку завжди можна знайти. Я підійшов до бою в найкращій формі, але якби не було цього удару в корпус, я б просто "проліз" суддівським рішенням, і я думаю, що я б сказав те ж саме".

Коментарі ()