Головне

Холіфілд розповів секрет перемоги над Кличками

20.10.2012 10:04 392 0

Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО), якому вчора виповнилося 50 років і який передумав завершувати свою кар'єру, може перемогти Володимира і Віталія Кличків.

Про те, як він це буде робити, розповів сам колишній чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі.

"Щоб перемогти братів Кличків ви повинні бути дуже сильним і жорстко бити. Ви не зможете у них виграти, якщо будете стояти в межах їх досяжності і пропускати удари. Суперник має бути розумним, хорошим боксером, з великим досвідом у любительському боксі. При цьому, його повинен тренувати великий тренер, бажано з ветеранів", - сказав Холіфілд.

"Ви повинні бути різнобічним і досконалим всередині рингу. Напевно, я єдиний хлопець, який всім цим володіє. В рингу - я великий. Я можу боксувати на дистанції, а можу піти в розмін. Брати Клички ніколи не б'ються на ближній дистанції. Ось так і можна їх перемогти", - переконаний він.

"Поблизу, вони відразу йдуть в клінч і трохи відпочивають. Якщо, їм не дати такої можливості, плюс супроводжувати все це ударами, безсумнівно вони опиняться в біді", - закінчив Холіфілд.

Як відомо, Холіфілд вже довгий час добивається поєдинку з будь-яким з братів Кличків, але при цьому, маючи на даний момент невисокий рейтинг, не хоче брати участь у відбіркових поєдинках, нагадує gorodokboxing.com.

Коментарі ()