Головне

Готуватися до бою з Кличком Ваху допоможе Вайлдер

11.10.2012 08:49 727 0

Маріуш Вах визначився зі спаринг-партнерами, які готуватимуть його до поєдинку з Володимиром Кличком.

Як повідомлє "Przeglad Sportowy", ними стануть американці Деонтей Вайлдер та Рей Остін (28-6-4, 18 КО), а також шотландець Гері Корніш. Цікаво, що кожен з цих боксерів уже мав свою історію стосунків з Володимиром Кличком, або його суперниками.

Так, Рей Остін боксував з Володимиром у березні 2007 року - тоді Кличко швидко розправився з Реєм, нокаутувавши його вже в другому раунді.

Гері Корнішу команда Кличка запропонувала стати спаринг-партнером Володимира саме під час підготовки до бою з Вахом, однак Гері відмовився, пояснивши це тим, що в нього скоро буде бій, і проводити спаринги з Володимиром перед цим поєдинком було б занадто ризиковано. Втім, як бачимо, це зовсім не завадило Корнішу погодитись на спаринги з Маріушем Вахом.

Ну а Деонтей Вайлдер вже неодноразово допомагав різним боксерам готуватися до боїв з братами Кличками - він спарингував з Девідом Хеєм, Томашем Адамеком і Тоні Томпсоном.

Також, за інформацією польських журналістів, наприкінці жовтня до тренувального табору Маріуша Ваха може прибути і перспективний британець Девід Прайс, який за своїм стилем, мабуть, найбільше нагадує Володимира Кличка серед всіх діючих боксерів. Але остаточної домовленості про спаринги з Прайсом ще не досягнуто, інформує boxingnews.com.ua.

Коментарі ()