Головне

Менеджер Повєткіна збирається організувати бій з Кличком у Москві

02.10.2012 17:26 316 0

Найбільшим ймовірним місце проведення бою "регулярного" чемпіона WBA у суперважкій вазі Алєксандра Повєткіна з чемпіоном WBA, WBO та IBF Володимиром Кличком є Москва.

Про це заявив "Советскому спорту" менеджер росіянина Владімір Хрюнов.

"Цей бій обов'язково відбудеться в наступному році. Потрібно не забувати, що у Кличка укладено контракт з телеканалом RTL, в якому прописані брати Клички, без імен і кількості боїв, які вони повинні провести", - сказав він.

"І якщо Віталій здобуде перемогу, я маю на увазі, політичну - я, до речі, готовий їхати агітувати за нього - в цьому випадку, думаю, вся його енергія піде саме в політику. Але бізнес є бізнес, і люди в RTL, я впевнений, вже не раз задавали собі запитання: "А скільки боїв братів Кличків побачать люди в Німеччині?", - продовжив він.

"Будемо розмовляти, будемо працювати. До того ж я впевнений: у Москві буде повний "Олімпійський". Та будь-який стадіон буде повним. Москва цей бій більше заслужила. Два олімпійських чемпіони, два заслужених майстри спорту - ні, все це має статися саме у нас, саме в Москві. Думаю, все буде добре", - цитує його 24boxing.com.ua.

Коментарі ()