Головне

Геверн: "Ніхто не зможе перемогти Володимира Кличка в наступні 10 років"

20.08.2012 13:19 353 0

Жоден боксер не зможе перемогти Кличка-молодшого в найближчі десять років.

Таку думку висловив американський супертяж Джейсон Геверн, який за свою дев'ятирічну кар'єру зустрічався з багатьма відомими супертяжами, серед яких Дєніс Бойцов, Алєксандр Устінов, Олег Платов, Джонатан Бенкс та майбутній суперник Володимира Кличка Маріуш Вах, пише Eastsideboxing.com.

"Я спарингував з Володимиром Кличком, Алєксандром Повєткіним, Марко Хуком, Робертом Хеленіусом та Джамілем МакКлайном - практично з усіма найкращими супертяжами останніх шести років. І я можу сказати, що в наступні 10 років ніхто не зможе перемогти Володимира Кличка. Він б'є, наче вантажівка. Він дивовижний боєць. Він найкращий важковаговик світу з будь-яких видів спортивних єдиноборств, включно з ММА", - сказав Геверн.

Зробив Геверн і свій прогноз на бій Володимира Кличка з Маріушем Вахом, якому він програв технічним нокаутом в шостому раунді в листопаді минулого року.

"Володимир нокаутує Ваха від сьомого до дев'ятого раунду. Навіть я багато влучав у Ваха, а мій зріст всього 188 см, і в мене немає потужного удару. А в Кличка зріст близько двох метрів, і б'є він як вантажівка. Вах буде нокаутований", - цитує Геверна boxingnews.com.ua.

Коментарі ()