Головне

Боями Кличків вже невдоволені в Німеччині

10.07.2012 20:38 435 0

Перемога абсолютного чемпіона світу Володимира Кличка в суботньому бою з колишнім претендентом на титул IBF американцем Тоні Томпсоном викликала змішану реакцію в німецьких ЗМІ, пише sportbox.

Визнаючи беззаперечну перевагу українця на рингу у Берні, вони при цьому вимушені констатувати: "бої Кличка навівають на глядача нудьгу".

"Володимир Кличко переміг американський "антикваріат" Тоні Томпсона, проте 8,36 мільйонам телеглядачів зумів запропонувати дуже мало, - пише Bild.

- Це було видовище для роззяв від слова "позіхати". Домінування Кличка на рингу втомило глядачів. Останнім часом рейтинги телетрансляцій боїв братів падають: мега-бій Володимира проти Девіда Хея в Німеччині подивилися 16,28 мільйонів глядачів, битва з "мішком" Мормеком - 12,71 мільйона, а тепер - лише вісім з гаком".

У Süddeutsche Zeitung перемога Кличка над Томпсоном не викликає сумнівів, втім, як і захвату. "Запальний бій виглядає інакше. Багато хто знаходить стиль Кличка нудним. Так, Кличко упевнено склав іспит, але захвату не викликав, хоча дуже розраховував на нього.

Він є боксером власної вагової категорії - високий, досить рухливий, але, найголовніше, він краще своїх суперників. Проте його стиль викликає нарікання. Деякі називають Кличка "роботоподібним", інші - "надзвичайно нудним".

Впливовий тижневик FOCUS вирішив опублікувати отримані редакцією гнівні листи фанатів боксу, ситих по горло "боями Кличків проти мішків". Ось кілька найбільш красномовних цитат:

"ось ще один, що дозволив побити себе за тугий гаманець. Бокс супертяжів став нудніший за церковну проповідь".

"8, 36 мільйона телеглядачів знову виявилися обдуреними. Які ми ідіоти"!

"Складається враження, що суперники Кличка тренуються не з розрахунком на перемогу, а для того, щоб подовше протриматися в рингу. Вони дозволяють бити себе виключно заради грошей".

"Бої Кличка дивлюся виключно заради рекламних пауз. Вони куди цікавіше"

"Куди йде суперважка вага, уболівальникам абсолютно неясно, - резюмує думку читачів FOCUS. - Але після чергового бою Кличка очевидне одно: слабкі суперники братів усе більш розчаровують.

Коментарі ()