Головне

Віталій Кличко вболіватиме за Хея

10.07.2012 15:42 437 0

Якщо Девід Хей переможе Дерека Чісору, то тоді може відбутися реванш англійця з Віталієм або Володимиром.

Про сподівання на такий бій заявив старший з братів Кликів.

"Хей і Чісора? Два скандаліста, від яких тільки й чекають, коли вони викинуть черговий фокус. Може, тому певній частині публіки їхній поєдинок цікавий. У справжніх же любителів боксу особливої уваги до цього поєдинку, як мені здається, немає", - сказав він.

"Сподіваюся, виграє Хей. Тому що в цьому випадку може відбутися реванш. Зі мною чи з Володимиром, не так важливо", - зазначив українець.

Він іронічно сказав, що якщо в Гамбурзі Хей виступав з серйозною травмою мізинця ноги, через що і не зміг перемогти Володимира, то треба ж дати хлопцеві шанс.

"А головне, той бій, на жаль, не завершився нокаутом - так що, вважаю, рахунок Хея оплачений не до кінця. Хто повинен оплачувати, Володимир чи я? Та яка різниця! Головне - довести справу до кінця, а брат це зробить або я, не так вже й важливо", - впевнений він.

"Справи з Чісорою не завершені хіба тільки в тому, що він не зайняв на рингу горизонтальне положення в несвідомому стані. Якщо так, то справді, нокауту в Мюнхені, на жаль, не вистачило. А в іншому - він програв мені всі 12 раундів, причому ні в жодному з них не мав ані найменших шансів. Так що і говорити нема про що", - цитує Віталія prosport.tsn.ua.

Коментарі ()