Головне

У Кличка не хочуть пояснити, чому бій з Чарром пройде у Москві, а не в Києві

03.07.2012 19:23 290 0
У Кличка не хочуть пояснити, чому бій з Чарром пройде у Москві, а не в Києві

У промоутерській компанії K2 Promotions Ukraine та Klitschko Management Group GmbH, що займається організацією поєдинків братів Кличків, не пояснють чому бій Віталія Кличка з Мануелем Чарром пройде у Москві, а не в Києві.

Нагадаємо, що раніше планувалося провести цей бій у Києві на НСК "Олімпійський".

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк у коментарі "Чемпіону" сказав, що він не знає, чому була обрана Москва для бою з Чарром і додав, що Клички у майбутньому збираються провести бій і в Україні.

У Klitschko Management Group GmbH на запит "Чемпіона" щодо бою Кличка з Чарром не відповіли, а на прес-конференцію Віталія Кличка, яка була запланована в Києві у вівторок, 3 липня, український чемпіон так і не приїхав. Правда було обіцяно, що Кличко-старший відповість на усі питання 16 липня на прес-конференції у Москві...

Нещодавно керівник "Укрспортарена" Володимир Генісон, в управлінні якого і знаходиться НСК "Олімпійський" заявив, що Клички самі відмовилися від проведення бою Віталія з Чарром в Києві.

У касах стадіону "Олімпійський" у Москві "Чемпіону" заявили, що квитки на бій з Кличко - Чарр повинні були надійти у понеділок, 2 липня, але в продажу так і не з`явилися.

Джерела ж "Чемпіона" з табору Віталія Кличка пояснюють, що вибір Москви для Віталія припав через суто комерційні питання. У Москві запропонували Кличкам більший гонорар за бій в "Олімпійському". Окрім того, вартість квитків на бій Кличка у Києві була б в два рази нижча, ніж у столиці Росії. 


 

Коментарі ()