Головне

WBO може позбавити чемпіонського пояса Пірога, бо той вибрав у суперники не Н'Жикама

25.06.2012 13:13 371 0

Дмітрій Пірог поки не знає, як відреагує Всесвітня боксерська організація (WBO) на його рішення зустрітися з "регулярним" чемпіоном світу за версією WBA 30-річним казахстанським боксером Геннадієм Головкіним.

Про це заявив сам 31-річний російський чемпіон світу у середній вазі за версією WBO.

"Довелося вибирати, - цитує Пірога Російська газета, - або провести бій з Головкіним, який буде транслювати американський канал HBO, або боксувати з абсолютно нецікавим для мене обов'язковим претендентом - французом Хассаном Н'Дам Н'Жикамом".

"Вибрав перше - адже кожен боксер мріє про трансляцію його бою на HBO. Проти француза на ринг можу вийти і пізніше, від поєдинку з ним не відмовляюся. Ще не знаю, як на це відреагує WBO. Можливо, навіть позбавлять чемпіонського пояса", - додав він.

За словами Пірога, дозвіл на поєдинок було отримано тільки від Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), а WBO видала пояс тимчасового чемпіона Н'Жикаму після його перемоги над Бурсаком.

"Правда, мені досі незрозуміло, чому. Його зазвичай видають, якщо чинний чемпіон отримав серйозну травму або дуже довго не підтверджував свій титул. Ні того, ні іншого зі мною не відбувалося", - підсумував він.

Коментарі ()