Головне

Клички хочуть зірвати бій Чісори та Хея?

14.05.2012 15:49 500 0

Англійські боксери Дерек Чісора і Девід Хей ризикують не отримати люксембурзькі ліцензії, що дозволять їм битися між собою.

Своє незадоволення планами федерації боксу країни висловив Radio DNR міністр спорту Люксембургу Роман Шнайдер.

"Не бачу користі від цього для люксембурзького боксу і нашої національної федерації. Уже провів бесіду з відповідальними особами і закликав спортивних функціонерів ще раз обдумати ситуацію і взяти до уваги негативні для Федерації боксу Люксембургу наслідки, пов'язані з видачею ліцензій скандальним британцям", - сказав він.

Слід зазначити, що Федерація професійного боксу Німеччини звернулася в EBU з вимогою накласти санкції на люксембурзьку федерацію за видачу ліцензій британцям. Одночасно Британська контрольна рада з питань боксу виявила намір позбавити ліцензій всіх учасників майбутнього шоу в Лондоні.

Як стало відомо кореспонденту Sportbox.ru, дії європейських спортивних чиновників і політичних діячів можуть лобіюватися командою Кличків. З одного боку, подібним чином, брати мають намір помститися Чісорі за образи у формі плювка і ляпаси, а з іншого - ліквідувати потенційних конкурентів на телевізійному ринку Німеччини. Поза всяких сумнівів, бій Чісора-Хей може за кількістю глядачів наздогнати і перегнати шоу Кличків.

Непрямим свідченням цього є також і обурені заяви президента Федерації боксу Німеччини Томаса Пютца, за сумісництвом ділового партнера українців: "Чісора програв останні два бої, на зважуванні дав суперникові ляпаса, його брата обплював, почав бійку, погрожував вбивством. А в нагороду він отримує бій, за який отримає мільйони фунтів. Це нечувано! "

Нагадаємо, що в п'ятницю ввечері перший канал німецького телебачення видав прес-реліз, в якому повідомив про відмову транслювати поєдинок Хей-Чісора.

Коментарі ()