Головне

У Володимира Кличка проблеми з підбором спаринг-партнерів

18.04.2012 09:13 149 0

У Володимира Кличка виникають певні труднощі при підборі спаринг-партнерів, навіть незважаючи на те, що він пропонує їм найкращі умови.

Про це в інтерв'ю Fighthype.com розповів другий тренер Володимира Кличка Джеймс Алі Башир.

"Я розмовляв з Володимиром вчора. Зараз він шукає боксерів-шульг, і менеджер одного з таких бійців, якого ми хотіли запросити спаринг-партнером Володимира, запросив у нас 4 тисячі доларів на тиждень плюс гарантований бій в андеркарті Володимира", - розповів він.

"Я подумав: "Що він взагалі собі думає? Він що, сидить на кокаїні або героїні? Він хоче 4000 доларів на тиждень, гарантований бій в андеркарті Володимира та ще й певну кількість кімнат для проживання. Цей менеджер веде себе так, ніби його боєць є чемпіоном світу", - сказав Башир.

За словами тренера, він не збирається нікого обманювати, кажучи, що Володимир відноситься до всіх своїх спаринг-партнерів з честю і повагою.

"Для боксера неможливо потрапити в кращу атмосферу, ніж та, яка панує в тренувальному таборі Володимира. Тобі забезпечують проживання в найкращому п'ятизірковому готелі, тобі забезпечують найкраще оточення, найкраще харчування, ти маєш можливість спілкуватися з іноземними журналістами і провести 3-4 тижні в таборі з чемпіоном світу, і тут якийсь клоун говорить: "Ми гідні більшого, ви повинні заплатити нам ще за те, і за то", - дивується він.

Зазначимо, що польський супертяж Артур Шпилька, який погодився стати спаринг-партнером Володимира в його підготовці до бою з Томпсоном, недавно заявив, що, за його інформацією, семеро з дев'яти своїх останніх спаринг-партнерів Володимир Кличко відправив до лікарні.

Тому боксери та їх менеджери, напевно, просто хочуть отримати відповідну компенсацію за ризик для здоров'я і подальшої кар'єри, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()