Головне

Федченко: "Я можу здивувати Маркеса"

26.03.2012 22:36 493 0

Сергій Федченко може створити сенсацію і перемогти легенду мексиканського бокса Хуана Мануеля Маркеса.

Про це сам український боксер першої напівсередньої ваги заявив у інтерв'ю Fightnews.com.

"Для мене битися з Маркесом - велика честь. Я дуже радий, що Хуан Мануель дав мені шанс. Єдина проблема - невелика кількість часу на підготовку. Але я зроблю все можливе, щоб підійти до бою в найкращій формі в своїй кар'єрі", - сказавт він.

"Я знаю, що можу здивувати Маркеса. Він відмінний контрпачнчер, але й мені не бракує техніки, швидкості та інтелекту. Я бачив бій Маркеса з Пак'яо - це був великий бій. Але я також бачив і його поєдинок з Флойдом Мейвезером, де Флойд переміг його завдяки техніці та швидкості. Маркес - дуже розумний боксер, але я теж", - впевнений Федченко.

За словами бійця, йому потрібно максимально добре підготуватися до цього бою, щоб мати змогу пройти всі 12 раундів в дуже високому темпі.

"Чи можу я виграти за очками в Мексиці? Скоріш за все, ні. Тому я маю бути дуже активним, постійно йти на загострення. Мені потрібно максимально добре підготуватися до цього бою, щоб мати змогу пройти всі 12 раундів в дуже високому темпі", - продовжив Федченко.

"Це найважливіший бій мого життя - титульний поєдинок, суперником в якому буде Хуан Мануель Маркес. Це просто неймовірно! Але якби я не вірив в те, що можу перемогти його, я б не погоджувався на цей бій", - цитує боксера boxingnews.com.ua.

Коментарі ()