Головне

Промоутер Пірога невдоволений, що Бурсак буде битися з Н'Дамом Н'Жикамом

14.03.2012 13:54 393 0

Промоутер чемпіона WBO в середній вазі росіянина Дмітрія Пірога Кіріл Пчельніков невдволений, що призначений поєдинок за титул тимчасового чемпіона Всесвітньої боксерської організації між українцем Максимом Бурсаком і французом Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом.

"Не зовсім зрозуміло, на якій підставі вони хочуть організувати цей бій, якщо є діючий чемпіон світу, який готовий провести бій.

Що заважає звернутися до нас і провести бій за повноцінний титул чемпіона світу? Якщо не виходить домовитися, то можна вийти на торги, як це робиться у всьому світі.

Я розумію, не будь Пирог в змозі вийти на бій, але він готовий провести захист титулу 1 травня. Ми написали декілька листів в WBO з проханням назвати ім'я офіційного претендента. Проте досі не отримали відповіді. Перше звернення в WBO було три тижні тому. Нехай організація призначить офіційного претендента, ми готові до бою з ним.

Дев'ять місяців з моменту останнього бою Пирога ще не пройшли. Тому вважаю, що Бурсак і н'Жикам не мають права розігрувати між собою пояс тимчасового чемпіона", - цитує промоутера аllboxing.

Коментарі ()