Головне

Віталій Кличко: "Я маю мрію, яка змушує мене залишатися у рингу"

25.02.2012 23:25 612 0
Віталій Кличко: "Я маю мрію, яка змушує мене залишатися у рингу"

Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версією WBC Віталій Кличко, швидше за все, проведе ще, як мінімум, один бій.

Про це сам Кличко-старший натякнув в ефірі програми "Великий бокс" на телеканалі "Інтер".

"Мені було дуже цікаво чути, як ЗМІ передруковують матеріали з невідомих джерел. Я перебуваю у політиці. Тут ігри проходять за зовсім іншими сценаріями. З'являється інформація неправдива, у тому числі і щодо спорту", - сказав він.

"Я Твіттером, до речі, ніколи не користувався. У мене є сторінка на Фейсбуці. І тут хтось виклав інформацію від імені Кличка, що я йду з боксу. До мене звернулися за коментарями. Я був дуже здивований таким заявам", - додав Віталій.

За словами українського чемпіона, для того, щоб піти з боксу, буде проведена спеціальна прес-конференція.

"Але одне я можу сказати - мотивація у мене є, величезна. Ми мріяли стати олімпійськими чемпіонами. У нас є одна золота медаль. Ми мріяли стати чемпіонами світу й об'єднати всі титули. І ми надалі маємо мрії. І я маю мрію, яка змушує мене залишатися у рингу", - пояснив він.

Цілком можна припустити, що Кличко мав на увазі його мрію провести боксерський бій в Україні. Тим більше, що реконструйований НСК "Олімпійський" може прийняти такий поєдинок.

Віталій Кличко додав, що вже знає прізвище наступного суперника.

"Думаю, я порадую ще своїх уболівальників. Це буде суперник з першої десятки. Думаю, що цього суперника знають багато. Хто він? Ми скажемо лише тоді, коли підпишемо контракт на бій", - підсумував він.

Нагадаємо, останнім часом були чутки, що Віталій Кличко більше не буде боксувати.

Коментарі ()