Головне

Чісора: Я був не правий, прошу вибачення, я збентежений

20.02.2012 20:49 593 0

Поведінка Дерека Чісори до та після поєдинку з Віталієм Кличком вийшла за межі прийнятного та образила всіх поціновувачів боксу та спорту загалом.

Про це йдеться у заяві, котру розмістив на порталі boxingscene.com сам британець.

"Після широкого огляду пресою мого бою з Віталієм Кличком в Мюнхені в минулі вихідні, я відчуваю, що маю щиро вибачитися за свою участь в сценах і до, і після бою, який повинен був стати найбільшим у моїй кар'єрі.

Моїй поведінці нема прощення, а моїм діям немає виправдань. Я не хочу вдаватися в конкретні деталі зараз, адже дисциплінарний комітет британської федерації боксу ще буде розслідувати це, а також мій конфлікт з Девідом Хеєм, в якому мені дісталося пляшкою.

Я визнаю, що мої дії були абсолютно непрофесійними, з або без провокацій. Тепер, з холодною головою і після всього, розумію - мої дії у вихідні були невиправданими, і я глибоко збентежений всім тим, про що пишуть ЗМІ.

Як професійний боксер я повинен вести себе належним чином завжди, особливо контролювати свою агресію Я принизив багато людей в суботу ввечері, в тому числі і себе, мені щиро шкода.

У Мюнхені я в повній мірі співпрацював з німецькими властями, і в результаті був звільнений без пред'явлення звинувачень. На даному етапі я не буду робити ніяких подальших коментарів, очікуючи результату формального слухання", - йдеться в заяві.

Коментарі ()