Головне

Пірог: На Чісору чекає хороше майбутнє

20.02.2012 20:12 400 0

Дерек Чісора продемонстрував під час поєдинку з Віталієм Кличком вельми пристойний рівень боксу, що здозволяє йому розраховувати на велике майбутнє.

Про це заявив російський боксер Дмітрій Пірог, котрий є чемпіоном світу за версією WBO в середній вазі.

"Мені сподобалося те, що Чісора запропонував Кличко досить цікавий бій, і протягом усієї зустрічі була напруга. Вже й не пам'ятаю, коли останній раз бій за участю Віталія так інтригував". - зізнався він.

"А вийшло це, тому що агресивна манера ведення бою британця виявилася дуже незручна для чемпіона. Чісора тримав дуже непоганий для сучасного важкоатлета темп і було видно, що він робить ставку на лаки панч і заряджав він його під лівий боковий або праворуч через руку суперника", - згадує він.

Пірог визнав, що Дерек так жодного разу серйозно і не потряс Віталія, але вважає, що судді недооцінили британця.

"Я не зовсім згоден з рішенням бічних суддів, які виставили рахунок з великою перевагою Кличка. Бій був більш рівний, розгрому Чісори я в ньому не побачив. Думаю, Дереку можна сміливо віддати близько п'яти раундів", - зазначив він.

"Думаю, на Чісору чекає хороше майбутнє в боксі і не обов'язково після відходу зі спорту Кличків. Мені особисто було б дуже цікаво подивитися його зустрічі з іншими боксерами важкої ваги. З тим же Девідом Хеєм, а особливо нашим Сашею Повєткіним", - сказав боксер sports.ru.

Коментарі ()