Головне

Узелков обіцяє показати себе з нового боку

22.01.2012 10:56 397 0

В'ячеслав Узєлков (25-1, 16 КО) вийде на якісно новий рівень вже у поєдинку з чемпіоном Європи в напівважкій вазі німцем Едуардом Гуткнехтом (22-1, 9 КО), що відбудеться 4 лютого у Франкфурті.

Про це заявив сам український боксер, повідомляє офіційний сайт компанії "K2 Promotions".

"Все йде за планом, зараз перебуваю у себе у Вінниці і тренуюся з повною самовіддачею - бій чекає дуже серйозний. Подивилися з тренером відео боїв Гуткнехта. Скажу, що суперник сильний - просто так чемпіонами Європи не стоновятся", - сказав він.

"Зараз проводжу спаринги. Готуватися до бою з Гуткнехтом мені допомагають кілька спаринг-партнерів. Я вже двічі проходив дистанцію в 12 раундів, і сьогодні мені належить третім 12-раундовий спаринг. У період підготовки намагаюся по максимуму обмежувати себе від зайвого спілкування і сторонньої уваги", - додав він.

"Також хочу подчеркнть, що багато чого змінив у своїй підготовці і стилі. Так що 4 лютого ви побачите нового В'ячеслава Узелкова. Зміниться все - від музики, під яку я буду виходити в ринг, до манери ведення бою. Ще не хочу говорити про це конкретніше - ви все побачите самі", - обіцяє він.

Коментарі ()