Головне

Віталій Кличко: Я готовий на максимальні поступки в переговорах з Хеєм

23.12.2011 09:38 322 0

В планах чемпіона світу з боксу за версією WBC Віталія Кличка фігурує поєдинок влітку 2012 року з екс-чемпіоном світу Девідом Хеєм.

Це вкотре підтвердив сам український боксер, котрий запевнив, що зробить все, аби бій відбувся.

"Однозначно я хочу цього поєдинку. Після того, як мій брат виграв у Хея минулого літа, я був щасливий і розчарований". - зізнався він.

"Щасливий, бо Володимир додав у нашу колекцію останній чемпіонський пояс, якого нам не вистачало, а розчарований, тому що братові не вдалося покарати базіку нокаутом", - каже Віталій.

За словами Кличка-старшого, заради поєдинку з Хеєм, він готовий відправитися в Англію і виступити на стадіону Уемблі в Лондоні, на очах у 90 000 глядачів.

"Я готовий докласти максимум гнучкості у переговорах з британцем, хоча Хей не має право висувати свої вимоги. Зрештою, він більше не чемпіон і не повинен диктувати свої умови, а навпаки", - підкреслив він.

"Але я повторюся, що готовий до максимальних поступок в межах розумного. Цілком можливо, що ми будемо боксувати на стадіоні Вемблі", - цитує чемпіона світу gorodokboxing.com.

Однак, перш ніж це може статися, Віталію чекає поєдинок з ще одним британцем, Дереком Чісорою, який відбудеться 18-го лютого 2012 року.

Коментарі ()