Головне

Єлісеєв: Стас занадто шанобливо ставився до титулованого суперника

01.12.2011 12:39 202 0

У бою з чемпоном світу за версією WBA Крісом Джоном українцю Стасу Мердову варто було на так шанобливо ставитися до свого суперника.

Про це заявив генеральний менеджер UBP Дмитро Єлісеєв, який був секундантом в українця.

"Спочатку було зрозуміло, що Кріс Джон і його команда не хотіли прощатися з титулом. Доказом тому момент, що стався після бою. Зазвичай чемпіонський пояс виносить супервайзер бою, проте перед поєдинком за участю Стаса Мердова, пояс Суперчемпіона WBA залишився в кутку Кріса Джона: його винесла на ринг дитина, що була представником кута індонезійського боксера. Але це жодним чином не вплинуло на настрій української сторони.

Так, деякі моменти Стас не довів до кінця, і цього не вистачило для перемоги. На мою думку, упродовж бою Стас занадто шанобливо відносився до титулованого суперника, напевно, для перемоги потрібні були і якісь витончені способи ведення бою. У певний момент Стасу довелося змінити тактику. Спочатку планувалося, що він триматиме суперника на далекій дистанції, а потім пробивати правою рукою.

Проте по ходу бою було вирішено зустрічати Джона на контратаці ударною правою. Але якщо спочатку домашні заготовки у Стаса виходили, то при зміні тактики були невеликі погрішності. Він трохи не дотягував удар. І мені як нікому іншому знайомі подібні моменти, коли треба було показати більше, ніж ти вмієш. Але у будь-якому випадку я радий за Стаса, що він продемонстрував свою прекрасну форму і упродовж бою показав свій характер", - цитує Єлісєва прес-служба UBP.

Коментарі ()