Головне

"Донбас-Арена" готова прийняти бої Кличків

22.11.2011 12:44 599 0

Гендиректор "Донбас Арени" Олександр Атаманенко оголосив про те, що стадіон готовий прийняти бої володарів чотирьох поясів з основних боксерських версій українців братів Кличків.

"Ми зустрічалися і вели переговори з Klitschko Management Group ще на самому початку роботи, в першому сезоні, - цитує Атаманеко rbc.ua.

- І я вважаю, що абсолютно правильно каже мер Донецька Олександр Лук`янченко: треба бути патріотом і проводити поєдинки не лише в європейських країнах, але і на батьківщині. Ми готові і будемо раді, якщо така подія пройде у нас. Проте ми переконані, що бізнес-модель, яка, передусім, визначається Klitschko Management Group, повинна відповідати не європейським реаліям, а українським. Так само, якщо поставити європейські ціни на квитки на бій Кличка, не упевнений, що збереться повний стадіон.

Нам би не хотілося спостерігати за напівпорожньою "Донбас Ареною", і залишити без належної підтримки нашого спортсмена. Тому, якщо пропонуватиметься прийнятна для України бізнес-модель, в тому числі і по цінам на квитки, ми з радістю приймемо такий бій".

Коментарі ()