Головне

Бредлі переміг Касамайора

13.11.2011 09:38 274 0

У Лас-Вегасі чемпіон світу WBO у молодшій напівсередній вазі Тімоті Бредлі (28-0, 12 КО) прогнозовано легко побивши 40-річного кубинського ветерана Хоеля Касамайора (38-6-1, 22 КО).

Попри те, що Бредлі не виходив у ринг з часу січневої перемоги над Девоном Александером, Тім виглядав досить свіжим, але й Касамайор не збирався бути легкою ціллю для набагато молодшого суперника.

40-річного Хоеля вистачило на 4 раунди: кубинець рухався, обманював і намагався застосувати свою відому брудну тактику, поки Бредлі з четвертого раунду не почав вкладатися в удари і вже у 5-му відправив Касамайора у нокдаун ударом по корпусу. В шостому кубинець знову впав, але це більше було схоже на поштовх, а Бредлі продовжив опрацьовувати тіло претендента.

У восьмому Бредлі відразу провів комбінацію по корпусу, а потім в голову, а за 10 секунд до гонгу черговим бадіпанчом відправив Касамайора у третій нокдаун у бою. Кубинець знову підвівся, але замість того, щоб слухати відрахунок рефері просто розвернувся і пішов у свій кут, відмовившись від продовження бою, пише 24boxing.com.ua.

Коментарі ()