Головне

Марко Хук: У Кличків не залишилося гідних суперників

10.11.2011 20:17 495 0
Марко Хук: У Кличків не залишилося гідних суперників

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Марко Хук повністю готовий до переходу у суперважку вагову категорію та бою з братами Кличками.

У цьому російський портал Sportbox.ru запевнив у інтерв'ю сам німецький боксер боснійського походження.

"Останнім часом все частіше замислююся про перехід в суперважку вагу. А в цій категорії Віталій і Володимир Клички - найсильніші боксери на сьогоднішній день. Хочу битися тільки з найкращими", - заявив він.

"У першій важкій вазі мені вдалося досягти значних успіхів, виграти звання чемпіона світу і багато разів його відстояти. Думаю, можу реально змагатися і з найсильнішими суперважкоатлетами", - переконаний Марко.

"У Кличків майже не залишилося гідних конкурентів. Подивіться, проти кого вони виходять на ринг в останніх боях. Володимир скоро буде боксувати проти Жана-Марка Мормека", - дивується Хук.

За його словами, проти Мормека Хук, образно висловлюючись, готовий вийти на ринг із зав'язаними очима.

"А якщо серйозно, то мені доводилося проводити спаринги з Томашем Адамеком, останнім з суперників Віталія Кличка. Можу сказати, що проти мене поляку довелося на рингу дуже нелегко", - згадує він.

"Чи німецьке телебачення придбало б права на бій Хук - Кличко? Думаю, що так. Брати в Німеччині відомі всім, а моя популярність останнім часом помітно зросла. Глядачам було б цікаво. Готовий провести бій з одним з братів Кличків", - закінчив він.

Коментарі ()