Головне

Президент WBA відвідає Донецьк

04.11.2011 16:58 169 0

Сьогодні, 4 листопада 2011 року, о 21-00 з Києва до міжнародного аеропорту Донецьк прилетять президент Всесвітньої боксерської Асоціації Жілберто Мендоза з дружиною і директор казначейства WBA Альберто Сармиенто з дружиною.

Прибуваючий директорат Всесвітньої боксерської Асоціації представляє Венесуелу і прибуде до Донецька на дев'яносту щорічну Конвенцію Всесвітньої боксерської Асоціації.

Донецьк вперше буде приймати настільки масштабний з'їзд найстарішої і однією з найпрестижніших боксерських версій у світі. Він відбудеться в конференц-залі готелю "Шахтар-Плаза".

Під час проведення Конвенції WBA обговорюватимуться нагальні питання світового професійного боксу і будуть прийняті найважливіші рішення в його розвитку. Своє сприяння в проведенні цього заходу надає донецька промоутерська компанія Union Boxing Promotion.

Очікується, що на ювілейну конвенцію з'їдуться понад 300 учасників з усіх куточків світу, серед них всесвітньо відомі промоутери, менеджери, а також легендарні боксери.

5 листопада о 13-00 в конференц-залі стадіону "Донбас Арена" відбудеться прес-конференція за участю президента Всесвітньої боксерської Асоціації Жілберто Мендози, президента Union Boxing Promotion Юрія Рубана і генерального директора стадіону "Донбас Арена" Олександра Атаманенка.

Коментарі ()