Головне

Кличко битиметься з Валуєвим на НСК "Олімпійський"?

03.11.2011 09:06 593 0

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко може в наступному році провести бій у Києві на НСК "Олімпійський" з росіянином Ніколаєм Валуєвим.

Про це заявив Директор українського представництва промоутерської компанії братів Кличків Олександр Красюк.

"Зрозуміло, що ніде так не будуть вболівати за Віталія, як вдома. Тому його давня мрія - провести турнір саме в Україні, як варіант - у Києві", - сказав він.

"Київ, як і будь-яка столиця - місце, переповнене різними подіями, перенасичене різними емоціями. Тому і бокс в Києві сприймають нарівні з усім. Щоб зацікавити столичну публіку, потрібно дуже постаратися. Не факт, що навіть бій за титул чемпіона світу зміг би зібрати повну арену. Словом, створити ажіотаж дуже важко. Крім того, до теперішнього часу в нашій країні неможливо було виконати це технічно", - зазначив Красюк.

Красюк впевнений, що з відкриттям НСК "Олімпійський" з'явилась можливість проведення поєдинки Кличків.

"Тепер у нас є арена - стадіон "Олімпійський". З'явилася реальна можливість провести поєдинок братів Кличків, і такі переговори вже ведуться. Тому на НСК "Олімпійський", можливо, вже наступного року відбудеться їх бій. Можливо, до чемпіонату Європи 2012, а може - після. Найімовірніше, що це буде росіянин Ніколай Валуєв", - цитує Красюка day.kiev.ua.

Коментарі ()