Головне

Вперше в Україні відбудеться Конвенція за версією WBA

31.10.2011 18:33 528 0

З 6-го по 12-е листопада в Донецьку відбудеться ювілейна 90-та щорічна Конвенція Всесвітньої Боксерської Асоціації (WBA), допомогу і сприяння в організації такого масштабного боксерського з'їзду буде надавати промоутерська компанія Union Boxing Promotion, яка виступає в ролі приймаючої сторони.

Про це повідомляє прес-реліз Union Boxing Promotion.

Нагадаємо, що WBA є найстарішою і однією з найпрестижніших боксерських версій у світі. Донецька компанія останні роки активно співпрацює з "Асоціацією" і має свого чемпіона світу в рейтингу WBA (В'ячеслав Сенченко - напівсередня вага), саме завдяки спортивним успіхам UBP почесна місія прийняти головний боксерський форум року випала Донецьку, українське місто добув це право в суперництві зі столицями Канади і Таїланду.

Очікується, що на ювілейну конвенцію з'їдуться понад 300 учасників з усіх куточків світу, серед них всесвітньо відомі промоутери, менеджери, а також легендарні боксери. Частими гостями подібних заходів є такі знаменитості боксу, як: Дон Кінг, Боб Арум, Мішель Акаріес, чемпіони світу - Евандер Холліфілд, Ніколай Валуєв і багато інших, відзначимо, що свою участь в донецькому форумі вже підтвердив "російський витязь" Алєксандр Повєткін, легенда світового боксу Роберто Дюран, чемпіон світу за версіями IBF і WBA Ріккі Хаттон.

Гостей та учасників конвенції розмістить готель "Шахтар-Плаза", тут же в конференц-залі готелю будуть проходити засідання Генеральної Асамблеї WBA, крім того партнером боксерського конгресу виступить стадіон "Донбас Арена", на якому відбудеться ряд святкових заходів. Головувати на конвенції буде президент Всесвітньої Боксерської Асоціації Жильберто Мендоза (Панама), а також віце-президент WBA Жильберто Мендоза-молодший.

Коментарі ()