Головне

Сосновському і призерам чемпіонату світу в Баку Азаров вручив ордери на картири

18.10.2011 16:09 1125 0

Прем’єр-міністр України Микола Азаров вручив ордери на квартири призерам чемпіонату світу з боксу, а також головному тренеру збірної України з боксу.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Ключі від квартир з рук Глави Уряду отримали Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров, Олександр Усик, Денис Берінчик та Дмитро Сосновський (тренер).

"Вперше в історії спорту та країни наша команда здобула такий великий успіх. Вас уже привітав Президент, а тепер черга Уряду. Ми бажаємо вам великих успіхів, здоров’я та благополуччя. Хочемо, щоб ваша спортивна кар’єра продовжувалася якомога довше, щоб ви могли прославляти свою державу", - зазначив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр зазначив, що захоплюється збірною України з боксу: "Ми раді за вас і зробимо все, що від нас залежить, щоб покращити умови підготовки спортсменів".

З 26 вересня по 8 грудня 2011 року в Баку (Азербайджан) проходив чемпіонат світу з боксу серед чоловіків. За підсумками змагань Національна збірна України посіла перше командне місце з 5-ма нагородами в активі. Золотими медалістами стали: Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров та Олександр Усик, срібло отримав Денис Берінчик.

Коментарі ()