Головне

Бубка зустрівся з героями чемпіонату світу

13.10.2011 17:43 451 0

Президент НОК України Сергій Бубка зустрівся з керівництвом Федерації боксу, а також спортсменами і тренерами, які феєрично виступили на світовій першості в Баку.

Як повідомляє офіційний сайт НОК, головний олімпієць країни відзначив, що завойовані 5 нагород та 6 олімпійських ліцензій – не лише блискучий виступ і національний рекорд, а й епохальна подія в світовому боксі.

Раніше в далекому 1974 році боксери Куби завойовували 3 золоті нагороди, українці ж привезли з Баку 4 медалі найвищого ґатунку і переконливо посіли 1-е загальнокомандне місце.

Президент НОК тепло привітав героїв і побажав ефективно і успішно підготуватися до олімпійських стартів наступного року в Лондоні.

"Дуже приємно, що зараз у вас хвилини слави. Зустріч із президентом України, державні нагороди – це свідчення відношення держави та її керівництва до наших спортсменів. Однак вже зараз треба знову йти в бій – не за горами Лондон, де від вас вже будуть чекати лише високих результатів, – зазначив Бубка.

У свою чергу, боксери подякували НОКта його президенту за постійну підтримку. На пам’ять від національної збірної з боксу Василь Ломаченко вручив Сергію Бубці боксерські рукавиці.

Завершилась зустріч неформальною дискусією, під час якої присутні обговорили питання олімпійської підготовки, системи олімпійського відбору, суддівства та інші питання.

Коментарі ()